
Kuivattu kantarelli 20g
Kantarelli eli keltavahvero on yksi parhaista ruokasienistä. Voit käyttää sitä kastikkeissa ja muhennoksissa, piirakassa sekä risotoissa. Kuivattuja sieniä kannattaa liottaa ennen käyttöä n. 15 minuuttiia, ja liotusveden voit käyttää ruuanlaitossa. Kantarellissa on paljon proteiinia ja kuituja, mutta vain vähän rasvaa.
Sienet on kerätty puhtaista metsistä, kaukana vilkkaista autoteistä tai teollisuusalueista.
Kantarell, eller keltavahvero, är en av de bästa matsvamparna. Du kan använda den i såser och grytor, i paj samt i risotto. Torkade svampar bör blötläggas innan användning i cirka 15 minuter, och blötläggningsvattnet kan du använda i matlagningen. Kantareller innehåller mycket protein och fibrer, men lite fett.Svamparna har plockats i rena skogar, långt från trafikerade vägsträckor eller industriområden.
8,00€
2 varastossa
Lisätiedot
Paino | 0,04 kg (kilogramma) |
---|---|
Mitat | 11,0 × 6,5 × 18,5 cm (senttimetri) |