kallen klapit

KALLEN KLAPIT

Kallen klapeiksi hakataan lähialueiden metsistä saatua puuta, suurimmaksi osaksi koivua ja osittain havupuuta. Polttopuut kuivataan hakekäyttöisellä kuivaamolla, jonka lämmittämisessä käytetään myös klapien teossa syntyvää purujätettä. Näin aikaansaadaan kotimainen, uusiutuva energiamuoto hyvällä hinta-laatusuhteella.

Puiden polttamisesta syntyvien päästöjen määrään voi jokainen takan ja kiukaan sytyttäjä itse vaikuttaa paljonkin: käytä ainoastaan kuivaa, puhdasta puuta äläkä polta roskia, edes sytyttäessä. Kallen klapit ovat takuulla kuivia, tasalaatuisia polttopuita, joiden lämpöarvo on kohdallaan.

Kuiva 32cm koivuklapi maksaa 67€/heittokuutio. Rahti kustantaa 1€/km yhteen suuntaan. Kuljetusautoomme mahtuu neljä heittokuutiota kerrallaan, ja lavan purkusysteemi mahdollistaa puiden kippaamisen vaikka suoraan autotalliin. Voit ostaa meiltä myös puiden sisäänkantopalvelun. Mikäli ostat meiltä klapeja 10 heittokuutiota, tai enemmän vuodessa, saat paljousalennuksen. Havupuuta, savustuspuuta tai erikoiskokoja on saatavilla erikseen sovitusti, ota rohkeasti yhteyttä Kalleen.

Päätoimialueemme on Raaseporin seutu (Tammisaari, Karjaa, Pohja), Salon seutu (Perniö, Salo, Kisko) sekä Hanko, mutta toimitamme puita asiakkaiden toiveiden mukaan minne tahansa eteläiseen Suomeen.

Yhteystiedot

OSOITE
Saarenjärventie 536, 25500 Perniö

PUHELINNUMERO
0405152696/Kalle ja 0407695847/Krista

SÄHKÖPOSTI
alaspaanmaatila@gmail.com

Ota yhteyttä