ajankohtaista

FACEBOOK-JULKAISUT

12 hours ago

Alaspään maatila

Maaliskuinen mansikkamaa on hiukan masentava näky 😬 Onneksi kuolleen ruskean joukosta pilkistää myös vihreää, uutta kasvua! Ja myös mansikoista, ei pelkästään oheiskasveissa 😅
Jos kaipaat vaihtelua korona-arkeen olet kevään mittaan tervetullut talkoilemaan mansikkamaa hoitotyössä, ulkona pystytään pitämään riittävät turvavälit 😁
.
.
.
#mansikka #mansikkamaa #luomumansikka #luomu #luomuviljely #suoraantuottajalta #suosisuomalaistapienyrittäjää #maatilanarki #töitäriittää #kevät #talkoot #käsityötä #alaspäänmaatila
...

View on Facebook

2 days ago

Alaspään maatila

Huomio klapiasiakkat, tietoa toimituksista!Huomio asiakkaat Uudellamaalla!
Uskomme että uudet liikkumisrajoitukset eivät vaikuta toimituksiimme. Tiedotamme asiasta, mikäli toimitukset kuitenkin estyvät.
Huolehdimme hygieniasta ja pidämme turvavälin asiakkaaseen. Tästä syystä purkuapu -palvelua ei ole saatavissa valitettavasti tällä hetkellä kenellekään.
Pidetään huolta toisistamme ja nautitaan keväästä, kaikesta huolimatta!
...

View on Facebook

3 days ago

Alaspään maatila

Kylmä kastike vaikka kalalle tai dippivihanneksille! Luomu turkkilaista jogurttia, oman tilan valkosipulia ja tilliä, kuivattua nokkosta ja kuusenkerkkä-inkiväärisiirappia, ripaus suolaa. Ja on hyvää 😋 ...

View on Facebook

4 days ago

Alaspään maatila

Sieltä sitä tulee, elämän eliksiiriä 😍
.
.
.
#mahla #koivu #kevät #luonnonvoimaa #suomenluonto #luonnonenergiaa #energiajuoma #elämäneliksiiri #koivunmahla #luomu #alaspäänmaatila
...

View on Facebook

1 week ago

Alaspään maatila

Kevätpäiväntasaus 😍
Vaikka ajat ovatkin nyt synkät, niin kyllä tästä selvitään ❤
Keväälle suunnitellut myyntitapahtumat on peruttu tai todennäköisesti tullaan vielä perumaan. Tuotteitamme voit kuitenkin ostaa suoraan tilalta, ja totta kai postitamme sellaiset tuotteet joiden kohdalla se on mahdollista.
Laitan tähän listan tämän hetkisestä tuotevalikoimasta, joitain on tosin enää muutama kappale jäljellä. Lisäksi joitain kasveja voi kysyä myös erikseen, esim nokkonen, koivunlehti jne.
Forest foody -sivustolla on myös joitain tuotteita tilattavissa suoraan nettikaupasta.
Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme ❤

🍀Jäädytetty luomu kesäkurpitsakuutio 250g, 2€. Käytä pataruuissa, sosekeitoissa jne.

🍀Jäädytetty luomu koivunmahla, 1l pullo 5€. Luonnon oma energiajuoma, hyvä nesteyttäjä.
‼TARJOUS, 3l 10€‼

🍀Kuusenkerkkä-inkiväärisiirappi 100ml, 5€. Jälkiruokakastike, sopii myös ruuanlaittoon esim. uunijuureksille, kaaliruokiin, ja on myös vanhan kansan yskänlääke.

🍀Kuusenkerkkäsiirappi 100ml, 5€. Jälkiruokakastike, sopii myösruuanlaittoon esim. uunijuureksille, kaaliruokiin, ja on myös vanhan kansan yskänlääke.

🍀Pihlajanmarjahyytelö 120g, 5€. Herkkuhyytelö lihan lisukkeeksi tai jälkiruokiin.

🍀Voikukkasiirappi 100ml, 5€. Jälkiruokakastike, "vegaanihunaja".

🍀Raparperi-inkiväärihillo 160g, 6€. (Huom. pakkauskoko muuttunut)
Oman tilan luomuraparperista tehty kirpeän makea hillo, ei lisä- tai säilöntäaineita. Sopii erityisen hyvin maustamattoman jogurtin kaveriksi hitaalle sunnuntaiaamiaiselle tai herkutteluun vaniljajäätelön kanssa.

🍀Mansikkahillo 230g, 6€. Oman tilan luomumansikoista tehty herkkuhillo, vain marjaa ja sokeria, ei muuta!

🍀Mansikkaraparperihillo 230g, 6€. Oman tilan luomumansikoista ja luomuraparpereista tehty herkkuhillo, vain marjaa ja sokeria, ei muuta!

🍀Punasipulihilloke 210g, 6€.
Oman tilan luomu punasipuleista tehty liharuuan lisuke, kokeile myös burgerin välissä!

🍀Rauha -yrttihauduke 20g 5€. Kuivattuja yrttejä jotka rentouttavat, sopii hyvin iltateeksi. Hauduta 1-2tl kuumassa vedessä ja nauti esim hunajan kanssa. Sisältää vadelmanlehtiä, kamomillaa ja kanervankukkaa. Luomu.

🍀Flunssa-apu -yrttihauduke, 20g 5€. Kuivattuja kasveja jotka saattavat helpottaa flunssaista oloa. Hauduta 1-2tl kuumassa vedessä ja nauti esim hunajan kanssa. Sisältää mustaherukanlehtieä, kuusenkerkkää, kehäkukkaa ja piharatamoa. Luomu.

🍀Puhdas -yrttihauduke 20g 5€. Aineenvaihduntaa nopeuttava miedon makuinen yrttisekoitus. Hauduta 1-2tl kuumassa vedessä ja nauti esim. hunajan kanssa. Sisältää koivua, voikukkaa ja kirveliä. Luomu.

🍀 Helppi yrttihauduke 20g 3€. Sisältää kuivattua mesiangervonkukkaa, siankärsämönkukkaa ja koivua. Tämä yrttijuoma saattaa helpottaa erilaisia kiputiloja. Hauduta 1-2tl kuumassa vedessä ja nauti esim hunajan kanssa. Huom! Sisältää salisylaatteja. Luomu.
Saatavilla nyt ainoastaan 2. laatua, rakenne turhan hienojakoista, ei pysy siivilässä, suodatinpaperin kanssa toimii hyvin.

🍀 Kuivattu suppilovahvero 20g 4€.
Kuivattuja sieniä on helppo käyttää moniin ruokiin: keittoihin, piiraisiin, riistan kanssa, kasviproteiinin lähteenä ja hienoksi jauhettuna mausteen tapaan esim. leipätaikinaan!
20g kuivattuja suppiksia vastaa n. 200g tuoreita sieniä.

🍀Nokkosensiemenet 15g 6€. Tiivistetyssä muodossa kaikki nokkosen hyvää tekevät aineet! Helppi lisätä jogurttiin, ruuan joukkoon, smoothieen jne. Luomu.

🍀 Luonnon voima- Viherjauhe 40g 10€. Helppo ravintolisä ruuanlaittoon, smoothieen tms. Roppakaupalla vitamiineja ja hivenaineita! Sisältää maitohorsmaa, nokkosta, vuohenputkea ja siankärsämöä. Luomu.

🍀 Metsän voima- Viherjauhe 40g 10€. Helppo ravintolisä ruuanlaittoon, smoothieen tms. Roppakaupalla vitamiineja ja hivenaineita! Sisältää nokkosta, koivua, mustikanlehtiä ja kuusenkerkkää. Luomu.

🍀 Kuivattu ja jauhettu kuusenkerkkä 40g, 10€. Viherjauheen tapaan käytettävä kotimainen superfood! Luomu

🍀 Yrttimausteseos kala, 25g 4€. Kynteliä, tilliä ja kuusenkerkkää sisältävä yrttisekoitus ruuanlaittoon, erityisesti kalaruuille. Luomu.

🍀Kuusenkerkkäsuola, 80g, 6€. Sopii kaikkeen ruuanlaittoon, erityisesti kala- ja kasvisruokien maustamiseen. Luomu.

🍀 Suppilovahverosuola 60g 6€. Runsaasti kuivattua suppilovahveroa sisältävä suola kaikkeen ruuanlaittoon. Kokeile erityisesti munaruokien kanssa.

🍀Mesiangervosokeri, 80g 6€. Käytä kuten vaniljasokeria, leivonnaisiin, jälkiruokiin, kuumiin juomiin.
Huom! Sisältää salisylaatteja!

🍀 Kuivattu kehäkukan kukinto, 10g 2€.
Käytä koristeena leivonnaisissa, sahramin tapaan leivonnassa, teenä tai kotikosmetiikan valmistukseen. Luomu.

🍀Elvyttävä jalkakylpysuola 150g 4€. Elvyttää ja virkistää väsyneitä jalkoja. Sisältää merisuolaa, koivun lehtiä ja kehäkukkaa.

🍀Kauraa eläimille 4€/4kg pussi. Luomun siirtymävaihe.
...

View on Facebook

2 weeks ago

Alaspään maatila

Sateen jälkeen vaihteeksi poutasäätä ❤
Tänään meillä kävi Salon kaupungin työllisyyspalvelusta Luonto tutuksi -ryhmän väkeä tutustumassa toimintaamme.
Otamme mieluusti keväämmällä muitakin ryhmiä meille käymään!
.
.
.
#kevät #tutustumiskäynti #tilaesittely #luomuviljely #alaspäänmaatila
...

View on Facebook

Yhteystiedot

OSOITE
Saarenjärventie 536, 25500 Perniö

PUHELINNUMERO
0405152696/Kalle ja 0407695847/Krista

SÄHKÖPOSTI
alaspaanmaatila@gmail.com

Ota yhteyttä