ajankohtaista

FACEBOOK-JULKAISUT

9 hours ago

Alaspään maatila

Eilen ilmestyi paikallisen Perniönseudun Lehden kesälehti Tortone. Sivuilta 18-19 voi bongata tuttuja 😉 Lehti on luettavissa diginä www.lehtiluukku.fi/lehdet/pernionseudun_lehti/ ...

View on Facebook

2 days ago

Alaspään maatila

Kukkia, kukkia ja häivähdys punaa 😍 mansikkakesä lähestyy ❤🍓❤
.
.
.
#luomumansikka #luomu #mansikankukka #raakile #pölyttäjä #luomuviljely #kesäherkku #kotimaisetmarjat #satokausi #suomenkesä #alaspäänmaatila
...

View on Facebook

3 days ago

Alaspään maatila

Kerkkäaika! Ja miljoonan muun keruukasvin, ihana alkukesä
❤🌱🏵☀️❤
.
.
.
#kuusenkerkkä #suomenkesä #suomenluonto #metsä #luonnonantimet #luonto #keruukausi #alaspäänmaatila
...

View on Facebook

1 week ago

Alaspään maatila

Nämä alkukesän aamut kun saisi pulloon, niin voisi marraskuussa päästää ulos pirskahduksen 🤩
Uskomaton lintujen konsertti, kukkien hohtavat värit ja kirkas, elävä vihreys! Ja tämä tuoksu ❤ Kiireen keskelläkin on hetken helppo olla onnellinen tämän kauneuden ympäröimänä.
.
.
.
#luonto #kevät #kesä #vihreys #elämä #uusikasvu #ihanatuoksu #lintukonsertti #elämäonihanaa #luomuviljely #luomu #ympäristöedellä #alaspäänmaatila
...

View on Facebook

2 weeks ago

Alaspään maatila

Viime viikon talviset olosuhteet vaihtuivat kevään hurmaavaan sirkutukseen, loistoon ja tuoksuun ❤
Jos vielä mietit jotain pientä muistamista opettajalle, päiväkodin henkilökunnalle, harrasteohjaajalle tms. niin laitanpa meidän tämänhetkisen valikoiman alle.
Ennakkoon tilatut tuotteet voi noutaa meiltä keskiviikkona klo 17.30-18.30.
Kysy myös toimitusmahdollisuutta esim. Perniön keskustaan!

🍀TUTUSTUMISKASSI PIENI 22€: Tämän kassin avulla pääset näppärästi ja monipuolisesti tutustumaan luonnonkasvien käyttöön. Kassin mukana saat ohjeet tuotteiden käyttöön monessa eri käyttökohteessa, aamiaisella, välipalana, pääruuassa ja vielä jälkkärinäkin. Sopii hyvin myös lahjaksi!
Kassi sisältää kuivattua nokkosta, kuusenkerkkäsiirapin, suppilovahverosuolan ja mesiangervosokerin sekä käyttöohjeet.

🍀TUTUSTUMISKASSI ISO 32€: Tämän kassin avulla pääset näppärästi ja monipuolisesti tutustumaan luonnonkasvien käyttöön ravintona. Kassin mukana saat ohjeet tuotteiden käyttöön monessa eri käyttökohteessa, niin aamiaisella, välipalana, pääruuassa kuin jälkkärissäkin 😋 . Sopii hyvin myös lahjaksi!
Kassi sisältää Rauha- yrttijuoman, viherjauheeen (Luonnon voima tai Metsän voima), nokkosensiemenet, kuusenkerkkäsiirapin, suppilovahverosuolan ja mesiangervosokerin, sekä käyttöohjeet.

🍀Jäädytetty luomu koivunmahla, 1l pullo 4€. Luonnon oma energiajuoma, hyvä nesteyttäjä.

🍀Kuusenkerkkä-inkiväärisiirappi 100ml, 5€. Jälkiruokakastike, sopii myös ruuanlaittoon esim. uunijuureksille, kaaliruokiin, ja on myös vanhan kansan yskänlääke.

🍀Kuusenkerkkäsiirappi 100ml, 5€. Jälkiruokakastike, sopii myösruuanlaittoon esim. uunijuureksille, kaaliruokiin, ja on myös vanhan kansan yskänlääke.

🍀Pihlajanmarjahyytelö 120g, 5€. Herkkuhyytelö lihan lisukkeeksi tai jälkiruokiin.

🍀Voikukkasiirappi 100ml, 5€. Jälkiruokakastike, "vegaanihunaja", jäätelön ja lettujen kanssa superherkullista, sopii myös puuron päälle.

🍀Punasipulihilloke 210g, 6€.
Oman tilan luomu punasipuleista tehty liharuuan lisuke, kokeile myös burgerin välissä!

🍀Rauha -yrttihauduke 20g 5€. Kuivattuja yrttejä jotka rentouttavat, sopii hyvin iltateeksi. Hauduta 1-2tl kuumassa vedessä ja nauti esim hunajan kanssa. Sisältää vadelmanlehtiä, kamomillaa ja kanervankukkaa. Luomu.

🍀Puhdas -yrttihauduke 20g 5€. Aineenvaihduntaa nopeuttava miedon makuinen yrttisekoitus. Hauduta 1-2tl kuumassa vedessä ja nauti esim. hunajan kanssa. Sisältää koivua, voikukkaa ja kirveliä. Luomu.

🍀 Helppi -yrttihauduke 20g 3€. Sisältää kuivattua mesiangervonkukkaa, siankärsämönkukkaa ja koivua. Tämä yrttijuoma saattaa helpottaa erilaisia kiputiloja. Hauduta 1-2tl kuumassa vedessä ja nauti esim hunajan kanssa. Huom! Sisältää salisylaatteja. Luomu.
Saatavilla nyt ainoastaan 2. laatua, rakenne turhan hienojakoista, ei pysy siivilässä, suodatinpaperin kanssa toimii hyvin.

🍀 Kuivattu suppilovahvero 20g 4€.
Kuivattuja sieniä on helppo käyttää moniin ruokiin: keittoihin, piiraisiin, riistan kanssa, kasviproteiinin lähteenä ja hienoksi jauhettuna mausteen tapaan esim. leipätaikinaan!
20g kuivattuja suppiksia vastaa n. 200g tuoreita sieniä.

🍀Nokkosensiemenet 15g 6€. Tiivistetyssä muodossa kaikki nokkosen hyvää tekevät aineet! Helppi lisätä jogurttiin, ruuan joukkoon, smoothieen jne. Luomu.

🍀 Kuivattu nokkonen, 40g 8€.
Luontomme oma superfood! Lisää ruokaan kuin ruokaan, paista lettuja tai keitä vaikka teetä. Helppoa ja nopeaa lisäravinnetta suoraan luonnosta! Luomu.

🍀 Luonnon voima- Viherjauhe 40g 10€. Helppo ravintolisä ruuanlaittoon, smoothieen tms. Roppakaupalla vitamiineja ja hivenaineita! Sisältää maitohorsmaa, nokkosta, vuohenputkea ja siankärsämöä. Luomu.

🍀 Metsän voima- Viherjauhe 40g 10€. Helppo ravintolisä ruuanlaittoon, smoothieen tms. Roppakaupalla vitamiineja ja hivenaineita! Sisältää nokkosta, koivua, mustikanlehtiä ja kuusenkerkkää. Luomu.

🍀 Kuivattu ja jauhettu kuusenkerkkä 40g, 10€.
Viherjauheen tapaan käytettävä kotimainen superfood! Antioksidantteja, vitamiineja sekä kirpeän sitruunasta makua. Luomu.

🍀 Yrttimausteseos kala, 25g 4€. Kynteliä, tilliä ja kuusenkerkkää sisältävä yrttisekoitus ruuanlaittoon, erityisesti kalaruuille. Luomu.

🍀Kuusenkerkkäsuola, 80g, 6€.
Sopii kaikkeen ruuanlaittoon, erityisesti kala- ja kasvisruokien maustamiseen. Luomu.

🍀 Suppilovahverosuola 60g 6€. Runsaasti kuivattua suppilovahveroa sisältävä suola kaikkeen ruuanlaittoon. Kokeile erityisesti munaruokien kanssa.

🍀Mesiangervosokeri, 80g 6€.
Käytä kuten vaniljasokeria, leivonnaisiin, jälkiruokiin, kuumiin juomiin.
Huom! Sisältää salisylaatteja!

‼Tarjous: Valitse kaksi tai useampi seuraavista: Suppilovahverosuola, kuusenkerkkäsuola ja mesiangervosokeri, hinta tällöin 5€/kpl ‼

🍀 Kuivattu kehäkukan kukinto, 10g 2€.
Käytä koristeena leivonnaisissa, sahramin tapaan leivonnassa, teenä tai kotikosmetiikan valmistukseen. Luomu.

🍀Elvyttävä jalkakylpysuola 150g 4€. Elvyttää ja virkistää väsyneitä jalkoja. Sisältää merisuolaa, koivun lehtiä ja kehäkukkaa.

🍀Kauraa eläimille 4€/4kg pussi. Luomun siirtymävaihe.

🍀 Hyönteishotelli 6€.
Pelasta pörriäinen ja sijoita hyönteishotelli pihallesi tai metsän reunaan. Sisältää kiinnitystarpeet. ( kampanjasivut yle.fi/aihe/kategoria/luonto/pelasta-porriainen )
...

View on Facebook

2 weeks ago

Alaspään maatila

Harson alta paljastui kukkia 😍 Osa kyllä valitettavasti paleltuneita, mutta ei sentään kaikki 😊 Ja ihana voikukkameri 😍
Ps. Jos mielit saada kesällä omat makoisat luomumansikat, joko poimittuna tai itsepoimien, kannattaa ottaa yhteyttä ja tehdä varaus. Meillä tuo mansikka-ala on kuitenkin pieni 😊 Voit soittaa/laittaa viestiä 0407695847 tai laita sähköpostia alaspaanmaatila@gmail.com.
.
.
.
#luomu #luomumansikka #luomuviljely #kotimaisetmarjat #kevät #kukka #nuppu #voikukka #mansikkakesä #alaspäänmaatila
...

View on Facebook

Yhteystiedot

OSOITE
Saarenjärventie 536, 25500 Perniö

PUHELINNUMERO
0405152696/Kalle ja 0407695847/Krista

SÄHKÖPOSTI
alaspaanmaatila@gmail.com

Ota yhteyttä